Vetäisin juuri n. 1500 kaloria suklaana itseeni. Aika paljon, eikö! Viikonloppukin meni vituiksi - juhlia yms. Olen luvannut miehelle olla ilman karkkia lokakuun alkuun (siis olemme yhdessä luvanneet). Päivän kesti tämäkin lupaus. En kehtaa edes kertoa, että kuinka kävi.

"Minä olen alkanut seinäkalenteriin merkata heijastustussilla joka päivän kohdalle värin. Punainen on syöty yli kulutuksen, vihreä plusmiinusnolla ja sininen syöty alle kulutuksen. En tiedä onko tuo hyvästä vai pahasta, mutta jonkinlainen tasapaino noiden värien kesken olisi tavoitteena"

Tämä kommentteihin tupsahtanut idea on aivan sikahyvä. Alan totisesti noudattaa tätä, kiitos! Ja hyvin alkaa punaisella tämä viikko, perkele. Saattaa alkaa konkreettisestikin, kun pitäisi menkkojenkin tulla.

Jotenkin vain tilanne vei siihen, että ostin suklaata. Väsyttää, nukuttaa, masentaa, vaikka mitään syytä ei ole. Olisikohan tämä vain näitä päiviä, jolloin olisi pitänyt jatkaa unia. Mutta kun sänkyyn ryömi aamulämmin taaperonpullukka kertomaan, että "äiti on mun paras ystävä", oli aivan ihanaa nousta :-). Sääli vain, että fiilis kaikkosi työmatkalla.

Maanantai.